Houten trappen

Houten Trappen Ze Af

Hout en stalen trappen kan een echte doozy met afwerkingen zijn. Neem een ​​kijkje op de afwerking op een houten trap in uw huis. Om een ​​of andere reden dat de meeste mensen denken dat hout ziet er beter uit dan metaal of beton. Dit is gewoon niet waar.

Staal en beton zijn zwaar, dat is wat je wilt voor trappen. Het heeft een extra voordeel van waardoor ze relatief goedkoop en zal een huis geen krassen. Staal en beton hebben geen van de ongemakken zoals warmte verkleuring en verzinken. De twee afwerkingen hierboven zijn het beste om te vertrekken op de trap.

Staal en beton zien er goed uit met een glanzende afwerking, dat is wat meestal van toepassing op alle soorten trappen. Als je in een houten huis met een afwerking u niet de zorg voor, je kan ze steeds schilderen. Zorg ervoor dat je koopt schilderen in de kleur die je zou willen op de trap.

Vinyl is verkrijgbaar in vele kleuren. Sommige mensen gewoon niet leuk vinden, maar veel liever. Er zijn een aantal vinyl is dat gebruik geperforeerde gedeelten van platen voor steun en een antislip coating voor het schilderen moet worden verwijderd. De perforaties zijn ontworpen om de oppervlakken een lichte, maar stevige touch. De anti-slip coating is zeer vergelijkbaar met wat je op een houten trap zou krijgen, maar zonder de kosten.

Kick offs, ook wel bekend als Dado zijn decoratieve tegels, en ze komen in vele kleuren. Men gelooft de hulp van die Kick isoleren van een huis. Om de Kick houden van krassen op je muren, zou men nodig hebben om ze te schilderen elke keer als de muren waren schoongemaakt. Ze zijn ook bekend om te breken als overrijden met zware voorwerpen.

Trappen

Interessante links