Aan de andere kant is het niet-commerciële software voornamelijk gebruikt voor netwerk monitoring. Het laat de bedrijven tot het computernetwerk vanaf elk punt van de wereld te controleren, ook al is het niet op de plaats waar de computer is. Vanaf een bepaald netwerk, kan het monitoren van het netwerk om te zien of er sprake is van bedreigingen voor het systeem en als de veiligheid van het systeem is ook aan de norm uit te voeren.

Met deze systemen, is er geen noodzaak om een ​​handmatig proces van toezicht op de veiligheid uit te voeren, want ze geven de klanten de zekerheid dat hun data veilig is. De bedrijven kunnen zich richten op belangrijkere dingen, zoals marketing, de activiteiten van de onderneming, en andere activiteiten die verband houden met het bedrijf. Aangezien alle controles uitgevoerd via een online toepassing kunnen fouten gemakkelijk worden verholpen indien gedetecteerd op het moment.

Monitoring in de informatietechnologie heeft de wereld van de informatietechnologie die eenvoudiger te beheren. Aangezien het internet is een enorme markt, kan elk type bedrijf de voordelen van het toezicht op de veiligheid te benutten. Door het monitoren van de internet-activiteiten, zijn ze in staat om toezicht te houden van de customer relationship management (CRM) of sales management om te zien of er fouten in elke verkooptransacties.

Met het gemak dat het internet biedt, is er geen zorgen te maken over veiligheidskwesties en boos over de kosten van onderhoud. Daarom is de noodzaak voor het toezicht op de veiligheid is een van de redenen waarom de informatie-technologie zo belangrijk is. Het doel is om de activa te beschermen.

.

Security

Interessante links