De milieuwetgeving bevat ook maatregelen om duurzame en schone energiebronnen te promoten. Het zorgt ervoor dat dergelijke energiebronnen zijn niet alleen effectief worden gebruikt, maar ook ondersteund en verbeterd.

De rol van de Environmental Administration houdt zich ook bezig met het regelen van de vervuiling en de verspreiding van ziekten om ervoor te zorgen dat mensen adequaat onderwijs met betrekking tot gezondheid. In geval van ongelukken, het agentschap probeert de nodige maatregelen te nemen om de schade aan eigendommen en persoonlijke leven van de slachtoffers te minimaliseren. Het is ook opgezet om het behoud van het milieu die de samenleving toepassingen voor haar voortbestaan.

Environmental Management speelt een vitale rol in het begeleiden van mensen om de voordelen van de natuur te genieten. De National Flood Insurance Program, de Clean Water Act en de Clean Air Act zijn een paar van de set-up van dit toedieningsschema's. Het bureau helpt de mensen om zich te beschermen tegen rampen, zoals overstromingen, aardverschuivingen, orkanen, branden, aardbevingen, stormen en tsunami's.

Het Nationaal Milieubeleidsplan is een ander nuttig instrument waarmee het publiek om te beslissen over hoe zij willen in een omgeving die zij houden van te leven. Dit beleid vergemakkelijkt ook de administratie om de juiste informatie over het milieu in de vorm van nationale normen en ecologisch beleid. Het beleid neemt de economische, sociale, politieke en wetenschappelijke aspecten van het milieu in aanmerking te hulp van de mensen omgaan met de gevolgen van de veranderende omgeving.

Environmental Management ondersteunt ook de administratie om oplossingen voor de problemen van milieuvervuiling te vinden, zoals een luchtkwaliteit die veilig is om te ademen. De National Air Quality Standards programma is opgericht om te helpen de mensen om hun gezondheid te beschermen. Het geeft richtlijnen voor een betere luchtkwaliteit in de gemeenschappen van alle lidstaten van de Unie.

De rol van de Environmental Administration is zodanig dat het zorgt ervoor dat de voordelen bevolking van de bescherming van het milieu. Hoewel de regering van de Verenigde Staten voorziet in de bescherming van het milieu door middel van wet- en regelgeving, de mensen van het land spelen ook een rol in het ervoor zorgen dat het blijft bestaan.

.

Milieu

Interessante links