Een van die bedrijven wordt "Unmanned Aerial Systems" of UAS genoemd. | videogame} Dit bedrijf vervaardigt controllers en camera's voor videogames. Daarnaast produceren ze ook een drone die is uitgerust met kunstmatige intelligentie en de mogelijkheid om te vliegen en te navigeren. Deze op afstand bestuurbare voertuigen zijn ideaal voor bouwplaatsen waar gebouwd moet worden.

Dit is een wetenschappelijk beursproject op de middelbare school dat een game maakt, net als Google Earth, om te helpen bij het onderwijsproces. Hiermee kunnen gebruikers een luchtvoertuig op afstand besturen. door een iOS-apparaat te gebruiken.

Zodra de gebruiker de drone over het gebied kan vliegen, zal hij of zij door verschillende soorten terrein moeten navigeren. zoals zandduinen, grasvelden en rotsachtig terrein. Zodra het voertuig een bepaalde hoogte bereikt, zal het automatisch landen waar het het gebied kan bekijken.

Als er constructies in het gebied worden gebouwd, is dit een geweldig hulpmiddel om de bouwgebieden in kaart te brengen en het exacte gebied te bepalen dat moet worden gebouwd om een ​​bouwproject te voltooien. Bovendien stelt drone-mapping de drone-operator in staat om de status van wegen en ondergrondse gebieden te volgen.

.

Drone fotografie en video

Interessante links